SEO: Optimizacija za pretraživače

Budite tačno tamo gde vas kupci traže – prvi na Google! Pretočili smo decenijsko iskustvo u transparentan SEO proces koji ostvaruje rezultate.
SEO usluga „ključ u ruke“, dugoročna saradnja, jednokratna optimizacija sajta ili konsalting. Izaberite put do rezultata.

Optimizovali smo:

imlek ananas porto-montenegro BIG Balkan Bet extreme-intimo balkan-fun pinoles Sun Moon Stars Audiovox watch Pink Taxi
services-seo

Zašto ulagati u SEO?

SEO je najisplativiji kanal digitalnog marketinga

Ubedljivo najveći procenat korisnika koji pravi konverziju, na sajt stiže iz Google pretrage. Razlog je direktan odgovor sajta na postojeću tražnju.

SEO donosi najveću vidljivost

Optimizacija sajta omogućava dugoročnu vidljivost vašeg sajta i ponude u pretrazi, što generiše najveći broj klikova, a zatim i konverzija.

SEO menja vaš biznis iz korena

Sajtovi naših klijenta u roku od 3-6 meseci udvostručuju ili utrostručuju posete sajtu, a zatim i broj porudžbina i ostvarenih upita.

SEO zauvek dovodi potencijalne klijente

Za razliku od oglasa koje plaćate po kliku uz domet uslovljen budžetom, SEO je investicija koja donosi neograničen broj klikova u dugom roku.

SEO pozitivno utiče na sve digitalne kampanje

SEO postavlja standard online nastupa. Unapređuje sadržaj, brzinu i rad sajta, pospešuje konverzije i postiže nižu cenu PPC oglasa.

optimizacija

STUDIJA SLUČAJA – Imlek

Rast poseta kroz razvoj sopstvenog medija
Od 4500 do 250.000 SEO poseta

Pogledajte opipljive rezultate koje donosi dugoročna SEO strategija oslonjena na potrebe tržišta i SEO pristup prilagođen biznisu. Ovako je izgledao put ka velikoj vidljivosti kompanije Imlek. Ovo može biti i vaša priča!

POGLEDAJTE REZULTATE

Šta je SEO?

SEO je dugoročno najisplativiji način da dođete do kupaca online, i najprecizniji način da vas pronađu korisnici koji znaju šta žele!

SEO iliti optimizacija za pretraživače (en: Search Engine Optimization) predstavlja poduhvat unapređenja sajta – optimizacija koda, strukture i sadržaja (On Page SEO), kao i njegovog autoriteta (Off Page SEO) s ciljem visokog rangiranja sajta u organskim rezultatima Google pretrage za tematski relevantne upite (ključne reči) koje potencijalni posetioci pretražuju putem Google-a i drugih pretraživača.

Avokadofloor

Najvažniji SEO signali - faktori koji vode do prve pozicije

Kvalitetan sadržaj (SEO tekstovi)

Autoritet domena (beklinkovi)

Korisnički doživljaj (UX/Usability)

Prilagođenost sajta za mobilne uređaje

Brzina sajta

Arhitektura i mapiranje sajta

URL struktura

Heading struktura

Ključne reči

Struktura sadržaja

Optimizovani meta tagovi

Interno linkovanje

EAT (expertise, authority, trustworthiness)

Sigurnost konekcije (SSL)

LSI ključne reči

Strukturirani podaci

SEO pristup koji donosi rezultate

“Detaljnost, preciznost i pouzdanost.”

SEO aktivnosti usmerene na rezultat

Postavljanje SEO ciljeva jedan je od najtežih zadataka. Zajedno ćemo ga rešiti i prilagoditi proces rezultatima. Uspeh dolazi kada On Page i Off Page faktori “kliknu”, a tada je moguće i prvo mesto na Guglu, rast CTR i broja konverzija.

Temeljnom analizom do SEO strategije

Postavka dijagnoze za problem ili razumevanje SEO potreba osnov je SEO strategije. “Kako da budem prvi na Guglu?”, “Zašto je sajt nestao iz pretrage?” na ova pitanja SEO audit pruža odgovor, a strategija vodi do rezultata.

Prilagođen pristup svakom projektu

Dok se SEO analiza i implementacija obavljaju na proveren način po najboljoj SEO praksi, SEO aktivnosti i pristup se razlikuju od toga da li je u pitanju optimizacija internet prodavnice, veb prezentacija ili lokacijski landing page. Prilagođavamo proces sajtu, ali i niši!

Uvek u korak sa Google algoritmom

Ažurno pratimo promene koje Google implementira u svoj algoritam (Google updates), ne bi li SEO tj. optimizacija vašeg sajta išla u korak sa najboljom praksom. Njenom primenom ostajemo imuni na potencijalne kazne koje mogu ukloniti sajt iz pretrage (Google penali).

Efikasno vođenje SEO projekata

Koordinacija klijentovih zahteva, SEO potreba i mogućnosti sajta jeste pravi izazov. Uigran SEO tim pored optimizacije sajta radi i na prilagođavanju plana prema opštem stanju na tržištu, kako bi svi SEO resursi bili usmereni na ostvarenje ciljeva projekta, poštujući rokove i planove.

100% transparentan pristup

Od inicijalnog upita, početne analize, definisanja ciljeva i postavljanja strategije, preko izrade sadržaja, link building i tehničkih unapređenja, bićete uključeni u SEO proces onoliko koliko želite. Na ovom putu smo zajedno!

SEO usluge u Avokado režiji

“Pouzdano i transparentno, po potrebi biznisa i najboljoj SEO praksi.”

Holistički SEO

Dugoročni holistički SEO predstavlja objedinjen pristup optimizaciji svih SEO faktora, kako na samom sajtu (On Page SEO), tako i izvan sajta (Off Page SEO), koji se odvija u kontinuitetu, a u predviđenom roku donosi najviše pozicije sajta u pretrazi, rast poseta i unapređenje poslovanja.

SEO audit

Pažljivo analiziramo postavke, kod i sadržaj postojećeg sajta, istražujemo tržište i konkurenciju u datoj niši, preporučujemo tehničke SEO ispravke i restrukturiranje sadržaja, vodimo proces implementacije, a potom kreiramo prilagođenu, sveobuhvatnu SEO strategiju po potrebi vašeg biznisa.

OnPage SEO

OnPage optimizacija podrazumeva SEO aktivnosti na samom sajtu. On Site SEO uključuje tehnički SEO, kao i analizu postojećeg i pripremu novog sadržaja. Temeljnom proverom svih OnPage SEO faktora i optimizacijom istih, postavlja se neophodan temelj za postizanje SEO rezultata.

Off Page SEO – Link building

OffPage SEO poznat i kao Off Site SEO podrazumeva SEO aktivnosti usmerene na izgradnju autoriteta domena. Analizom link profila postavlja se strategija za rast autoriteta, što se postiže link building aktivnošću kojom sajt dobija relevantne beklinkove, ali i eliminacijom toksičnih beklinkova.

Keyword Research – istraživanje ključnih reči

Kroz istraživanje ključnih reči otkrivamo tražnju i načine na koje potencijalni posetioci pretražuju usluge i proizvode koje nudite. Otkrićemo njihove namere, ali i nedoumice te predložiti način kako da baš vaš sajt ponudi kompletno rešenje potencijalnim kupcima i klijentima.

Tehnički SEO

Tehnički SEO podrazumeva detaljnu analizu postojećih postavki sajta, njegovog koda i serverskih odlika s ciljem analize svih ograničenja sajta kao što su njegova brzina, responsivnost i dr. Rešenjem ovih nedostataka, stvara se osnova za iskorišćenje SEO potencijala kreiranog sadržaja i autoriteta.

SEO copywriting – kreiranje sadržaja

SEO copywriting predstavlja kreiranje sadržaja na osnovu prethodno istraženih ključnih reči i analize s ciljem osvajanja najviših pozicija. Naše copywriting iskustvo ogleda se u landing stranicama koje konvertuju, blogovima koji inspirišu i beklinkovima koji grade autoritet.

Lokalni SEO

Pomoću lokalne optimizacije, ali i Google My Business naloga (Google Maps), moguće je povećati vidljivost vašeg biznisa za relevantne upite lokalnog karaktera. Ukoliko nudite sadržaj, usluge ili proizvode lokalno (usko vezano za jednu regiju, grad ili područje grada) local SEO je pravi put za vaš biznis.

SEO stručnjaci odgovorni za vaše rezultate

“Kombinovano znanje SEO specijalista omogućava sveobuhvatnu optimizaciju sadržaja, sajta i procesa s ciljem postizanja rezultata.”

Junior SEO Specialist

SEO Specialist

Kolega odgovoran za SEO audit, postavljanje “dijagnoze”, SEO strategije i ciljeva jeste SEO Specialist. Upravo on posmatra SEO projekat iz svakog mogućeg ugla i posvećeno vodi projekat ka postizanju potrebnih rezultata.

Circle-03 Copy 2

SEO Copywriter

SEO Copywriter je odgovoran za kreiranje kvalitetnog sadržaja prema potrebama biznisa i ciljne publike. Ovakav sadržaj donosi visoko pozicioniranje u pretrazi, podstiče korisnike da otvore sajt i pretvara posetioce u kupce ili klijente.

Circle-04 Copy 2

Technical SEO

Tehnička optimizacija sajta leži u rukama Tech SEO eksperta koji se stara da važni tagovi, arhitektura, brzina sajta i drugi tehnički aspekti budu optimalni, izradom precizne specifikacije za Marketing Developera i proverom implementacije.

Circle-03 Copy 2

Marketing Developer

U prošireni sastav SEO tima ulaze veb developeri i veb dizajneri koji se staraju da sajt zadovolji sve tehničke SEO i UX standarde, neophodne za osvajanje prve pozicije: izrada elemenata strana, unapređenje brzine, korisnički doživljaj…

Junior SEO Specialist

Linkbuilding specialist

Zadužen je za Off Page optimizaciju kroz outreach i saradnju sa kvalitetnim, tematski relevantnim sajtovima zarad izgradnje beklinkova, link earning i PR aktivnosti. Tako se postiže rast autoriteta domena i osvajanje visokih pozicija.

Circle-02

Account manager

Account Manager je vaše uho i oko. Odgovoran da razume sve potrebe i zahteve klijenta, da pruži SEO savete i preporuke, te da ažurno komunicira sve odluke, promene i rezultate sa klijentom i SEO specijalistom.

1
2
3

Industrije i niše kojima je SEO neophodan

Turizam Auto-moto Auto-moto Medicina Healthy lifestyle HR User-generated content Formalno obrazovanje Računovodstvo i finansije Prehrambena industrija Ugostiteljstvo Fitness Juvelirstvo Online klađenje IT FinTech Digitalni marketing Pravo Nekretnine Bebi oprema Dečija odeća High fashion Retail Organska hrana Poljoprivreda Entertainment Bela tehnika Kancelarijski nameštaj
group-125

Interesuju vas Avokado usluge?

Primamo samo 1 klijenta mesečno.
Prednost imaju poslovni partneri, saradnici i preporuke naših postojećih klijenata.

Upit je uvod u naše poznanstvo i dugoročnu saradnju! Unesite postojeće informacije o vašem projektu, potrebama, ciljevima. Kvalitetan upit nagradićemo besplatnim osnovnim istraživanjem u vezi vašeg projekta! Na taj način, sačekaćemo vas spremni na prvom sastanku, uz kvalifikovana pitanja i ideje.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Usluge
Ovo polje nije obavezno
Ovo polje nije obavezno
Ovo polje nije obavezno, ali posebnu pažnju posvećujemo prijateljima naših klijenata.
Ovo polje nije obavezno