PPC: Google oglašavanje - Google Ads

Google oglašavanje je brzo, isplativo i pouzdano. Pažljivo kreiramo Google Ads kampanje sa precizno pripremljenim oglasima ka publici koja traži baš ono što vi nudite.

Ostvarite veću vidljivost i brz profit prikazujući se iznad organskih rezultata pretrage, ili atraktivnim dizajnom inspirišite korisnike da posete vaš sajt i naprave konverziju.

Zadovoljni Google Ads klijenti:

BIG balkan-fun beneton Audiovox ZlatniStandard slatkoteka just-superior PizzaBar UrbanPizza Travel Master Digitel TriDjusketara unipos ploting personall miamaya
seo1

Zašto ulagati u Google oglašavanje?

Google Ads omogućava najbrži dolazak do korisnika

Ne morate čekati. Google oglasi su odmah vidljivi korisnicima koji traže ono što nudite. Ubrzo po puštanju, relevantni posetioci će doći na vaš sajt.

Google oglasi su najefikasniji način oglašavanja

Zahvaljujući tačnim informacijama o postojećoj tražnji, Google oglasi se plasiraju unapred odabranoj publici uz mogućnost predviđanja rezultata. Precizno ciljanje i plasiranje relevantnih oglasa donosi konzistentne rezultate uz mogućnost smanjenja troškova oglašavanja i maksimizaciju rezultata prema podacima koje Google omogućava nama kao menadžerima kampanja.

Google ciljanje prema ponašanju korisnika online

Google platforma uči na nivou ponašanja korisnika online i omogućava dostupnost pri korišćenju ovih informacija u cilju oglašavanja. Bilo da je na mreži pretrage ili oglašavanje banerima na mreži multimedijalnog oglašavanja, postavke ciljanja publika ili ključnih reči otvaraju mogućnosti učenja na podacima i povećanja rezultata.

Oglašavanje na Google je povoljno

Cena klika na Google oglase (CPC) je u Srbiji još uvek povoljna, usled čega je Google oglašavanje pogodna opcija i za male biznise u razvoju.

Google remarketing može ubediti korisnike da se vrate

Remarketing kampanje na Google Display mreži prikazuju vašu ponudu korisnicima koji su već posetili sajt, podstičući ih da se vrate i naprave konverziju.

Google oglašavanje pruža podršku SEO aktivnostima

Google oglasi jedini pružaju tačnu informaciju o tome koje ključne reči konvertuju (prodaju). Ovo je osnov za precizniju optimizaciju za pretraživače - SEO.

Šta je Google Ads?

Google Ads je najefikasniji način online oglašavanja tj. oglašavanja s ciljem online dolaska do publike, kupaca ili klijenata koji traže proizvode i usluge iz vaše ponude. Osim što odgovara na postojeću tražnju, efikasno se koristi za razvoj svesti o brendu, proizvodu ili usluzi, pri čemu omogućava doseg velikog broja korisnika širom internet mreže (baneri na drugim web sajtovima ili aplikacijama).

Google ads oglašavanje omogućava plasman oglasa, i to:

  1. teksta na mreži pretrage (Google Search Network), a prikazuju se kada korisnici pretražuju tačne ili varijacije termina pretrage;
  2. banera na velikom broju web sajtova i aplikacija (Google Display Network) koje korisnici svakodnevno posećuju (dnevne novine, Youtube, aplikacije);
  3. video oglasi na Youtube platformi, ali i na mreži display oglašavanja (web sajtovi ili aplikacije);
  4. app install oglasi, za potrebe oglašavanja aplikacija i maksimiziranje rezultata preuzimanja aplikacije.

Želite da pratite vaše posetioce sajta nakon što su ga posetili, ali nisu kupili ili vas kontaktirali? Google omogućava Remarketing opciju, pri čemu možete vašu promociju još uže plasirati tačno zainteresovanoj grupi korisnika koji još uvek razmatraju ponudu online. 

Avokadofloor

Najvažniji faktori koji utiču na cenu i uspešnost Google Ads kampanje?

Precizno definisane ključne reči

Relevantnost oglasa

Relevantnost stranice sajta (LP experience)

Očekivani CTR (click through rate)

Kvalitetno napisan tekst oglasa

Dobar poziv na akciju (CTA)

Ekstenzije na oglasima

Brzina sajta

Odabir negativnih ključnih reči

Optimizacija oglasa

Optimizacija kampanja

Optimizacija stranice sajta

Optimizacija budžeta i eksperimentalne kampanje

Raniji uspeh GA naloga

Kvalitetan dizajn display oglasa

Primena dinamičkog remarketinga

group-125

Interesuju vas Avokado usluge?

Primamo samo 1 klijenta mesečno.
Prednost imaju poslovni partneri, saradnici i preporuke naših postojećih klijenata.

Upit je uvod u naše poznanstvo i dugoročnu saradnju! Unesite postojeće informacije o vašem projektu, potrebama, ciljevima. Kvalitetan upit nagradićemo besplatnim osnovnim istraživanjem u vezi vašeg projekta! Na taj način, sačekaćemo vas spremni na prvom sastanku, uz kvalifikovana pitanja i ideje.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Usluge
Ovo polje nije obavezno
Ovo polje nije obavezno
Ovo polje nije obavezno, ali posebnu pažnju posvećujemo prijateljima naših klijenata.
Ovo polje nije obavezno