Kontaktirajte nas

Za sve opšte teme i pitanja, partnerstva, saradnje i informacije iskoristite kontakt formu ispod. Za upite, molimo vas da izaberete opciju Pošaljite upit.

Kontaktirajte nas putem forme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Najčešće postavljana pitanja

Možete li da nam pošaljete ponudu za SEO i izradu sajta?

Na ovo lako pitanje, koje uglavnom svi žele da dobiju, moramo da odgovorimo sa "ne". Avokado ne nudi generičku uslugu, u vidu paketa za SEO ili kreiranje sajtova. Iako su alati isti, proces sličan, ciljevi svakog klijenta i potreban pristup je potpuno različit. Finansijsku ponuda proističe iz specifikacije saradnje koju zajedno kreiramo. Pošaljite nam upit kako bismo došli do toga.

Da li radite društvene mreže, sviđa nam se vaš pristup?

Avokado je započeo svoj razvoj kao full service agencija, ali smo kroz vreme uvideli veliku prednost u specijalizaciji i postali jedna od najboljih SEO i Dev kompanija na tržištu. Iz tog razloga, usluge koje obuhvataju "društvene mreže", više nismo u mogućnosti da ponudimo.

Da li sarađujete sa drugim agencijama ili inhouse timom na projektima?

Da! Vrlo rado ćemo sarađivati sa vašim timom, bilo eksternim ili internim. Smatramo da svako treba da doprinese u onome u čemu je najbolji. Kroz proces saradnje često možemo da napredujemo zajedno. Volimo da istaknemo da nismo sujetni. U ovom procesu bitno je da klijent bude spona, i da postoji definisana odgovorna osoba za komunikaciju i donošenje odluka.

Da li možete da edukujete naš tim da radi SEO ili održavanje sajtova?

Da! Najbolje rezultate ćemo postići ukoliko je vaš tim direktno involviran u projekat, i ima bazična ili napredna SEO znanja. Često inhouse tim može i treba da kreira posebne sadržaje za koje ima najviše znanja, a mi ćemo pomoći da dobiju SEO kontekst. Kada su tehničke operacije u pitanju, moguća je edukacija vaših tehničkih lica, uz pomoć u preuzimanju procesa, i odgovornosti.